top of page

Market Research Group

Public·34 members

Els Metges I Google, Un Binomi segur ((LINK))


A part aquests beneficis, la pràctica esportiva amb el cavall, contribueix l'augment de la fortalesa física i mental, seguretat en sí mateix, intercanvi de sensacions, emocions, treball en equip, i tot això, fa una combinació excellent entre genet i cavall (binomi).
Els metges i Google, un binomi segurEn aquesta segona sessió, hem entrat en primícia en un entorn excepcional: la presó. Sembla que, tot i els controls de seguretat i mesures, la COVID-19 també va aconseguir filtrar-se i entrar. La Conxita Solé, metgessa de família de l'Equip d'Atenció Primària Penitenciari Figueres, ho recorda perfectament. La presó va quedar totalment aïllada de l'exterior i, per això, vam haver de fer molta feina per informar els interns de què estava passant. "Els interns no entenien per què havien d'estar tancats 10, 14 dies sense poder sortir (...), només se'ls permetia una trucada. Això és un fet excepcional, ja que el mòbil està totalment prohibit a les presons. Ens deien que, per a ells, era estar en una presó dins d'una presó".


Què ha passat entre onada i onada? Tot i que ben segur que els i les professionals ho han rebut com una alenada d'aire fresc, ha sigut també un moment per a recuperar el temps perdut. Aquelles tasques que eren habituals dins els equips d'atenció primària de mica en mica s'han pogut anar recuperant. Això sí, sempre gràcies a la voluntat, capacitat de resiliència i constància de totes aquelles persones que formen part del sistema. La Lourdes Clotas Sancho, Gemma Fusté Agulló i Mercè Gasull Gomis metgesses de família i infermera de l'EAP Sant Salvador de Tarragona (CAP Sant Salvador-CL Pallaresos) ens han fet cinc cèntims de com ho van fer en el seu territori. "En aquests 2 anys de pandèmia hem continuat fent atenció presencial, hem continuat fent reunions, hem continuat formant-nos. Hem perdut la por a la COVID-19", conclouen.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page